Boerenbruiloft wordt geweldig feest!

Boerenbruiloft wordt geweldig feest!
4 maart 2019 Redacteur de Zandhazen

Als je de geruchten in Boerdonk moet geloven dan wordt de Boerenbruiloft op carnavalsdinsdag 5 maart een geweldige happening. Bij beide tortelduifjes is het al leuk versierd. Jan en Anja doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken. Maar ze zullen eerst aan de bak moeten bij de andere activiteiten rondom carnaval op zaterdag en zondag. We verwachten dat het aanstaand boerenbruidspaar Jan en Anja weer fris en fruitig aan de start zullen verschijnen bij de optocht in Erp op carnavalsmaandag (verzamelen 12.00 uur bij de parkeerplaats van Fransen Gerrits mengvoeders waarna we om 13.00 uur in de stoet aansluiten). Ik heb me laten vertellen dat het een origineel vervoermiddel is waarmee zij in de optocht gaan meedoen. Het motto van het paar is ”Brabants Bont”. Andere ideeën zijn natuurlijk ook goed.

Ook hebben ze nog een leuk filmpje opgenomen voor de bekendmaking van het gewicht van het paar en getuigen. Dit filmpje zal tijdens de receptie op de boerenbruiloft vertoond worden nadat enkele oud boerenparen weer langsgekomen zijn met de “kwik het paar “briefjes waarop u het gewicht kunt invullen. Daarna zullen de deejays van Radio “ouwe meuk” het bruiloftsfeest weer opluisteren met gezellige muziek waardoor er weer volop gedanst kan worden

We adviseren de gasten om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Voor de wat oudere onder ons of voor degene die wat moeilijker ter been zijn en familieleden die van wat verder moeten komen hebben we een tractor met huifkar en de welbekende Polderexpres als vervoermiddel. Deze zullen vanaf 11.00 uur vertrekken vanaf De Hazenpot om het bruidje aan te halen.

Voor jullie feestvierders zal ik nog een keer het feestprogramma van de voor hen natuurlijk belangrijkste gebeurtenis de trouwerij op carnavalsdinsdag 5 maart doorlopen.

12.00 uur: Brabantse koffietafel in Den Hazenpot

13.00 uur: Aanvang bezwarenprocedure

14.00 uur: Aanvang trouwplechtigheid

14.30 uur: Aanvang receptie

15.30 uur: Aanvang feest

Als u getuige wilt zijn van de muzikale en cabareteske invulling van dit programma dan raad ik u aan om op deze middag aanwezig te zijn. Alleen voor de koffietafel moet u een kaartje kopen in gemeenschapshuis Den Hazenpot te Boerdonk. Volwassenen betalen   € 10,= en kinderen t/m groep acht € 4,=.

Ik heb gehoord dat de koffietafel bijna is uitverkocht. Wil je nog een kaartje dan moet je snel zijn.Tot ziens op een of meerdere feestelijkheden met het paar.