Boerenbruiloft op dinsdag

Boerenbruiloft op dinsdag
26 februari 2019 Redacteur de Zandhazen

De afgelopen weken zijn het boerenpaar Jan en Anja en hun getuigen Jet en Henri druk in de weer geweest met de voorbereidingen op de carnaval en de boerenbruiloft. De zenuwen beginnen bij hen al op te spelen nu de dag steeds dichterbij komt. Ze krijgen het nog druk vanwege het volle programma wat hen te wachten staat zoals de carnaval van de plaatselijke voetbalclub RKSV Boerdonk, het Uilenbal in zorgcentrum Simeonshof, het schoolcarnaval, de ouderenavond in Den Hazenpot en de sleuteloverdracht in Veghel waar het officiële startschot gegeven wordt voor de carnaval in Meierijstad.

Verder misschien nog wat onverwachte dingen die hen te wachten staan. En niet te vergeten de intocht in Boerdonk op zaterdagmiddag. (aanvang 15.30 uur.) Ook tijdens de optocht in Erp op carnavalsmaandag 4 maart zullen ze te zien zijn. Ze zijn al druk bezig om hun voertuig bruidwaardig te maken. Iedereen die wil kan op die dag om 12.00 uur aansluiten op het terrein bij Fransen-Gerrits mengvoeders. Hun motto met de optocht is “Brabants Bont”

De koffietafel en de muziek (Radio Ouwe Meuk) op het feest is geregeld. Nu nog de tekst in elkaar zetten voor de lezing in de kerk tijdens de carnaval op de zondagmiddag (aanvang 13.00 uur) en het tafellied tijdens de koffietafel op de boerenbruiloft (aanvang 12.00 uur). Aan hun inspiratie zal het niet liggen.

Echt zenuwachtig is het paar alleen voor de 5 bezwaren die tot nu toe zijn binnengekomen bij notariskantoor van Kol-Huibers. De notaris Ronald van Kol en zijn compagnon Roy Huibers hebben zelf het volste vertrouwen in een goede afloop hiervan. Er is zelfs nog wat ruimte voor de twijfelaars onder ons over dit voorgenomen huwelijk van dit stel. Je kunt je bezwaar nog indienen via de mail amgvankol@hetnet.nl  of via telnr. 06-51505939 na 19.00uur.

Op de dag van de bruiloft zal bruidegom Jan zijn lieftallige bruidje Anja op originele wijze ophalen. Vertrek om 11.00 uur vanaf gemeenschapshuis Den Hazenpot. De rest van het programma van de boerenbruiloft op dinsdagmiddag 5 maart is nog in volle voor bereiding. Voor de koffietafel zijn nog enkele kaarten te koop in gemeenschapshuis Den Hazenpot. De kosten hiervoor zijn €10,- voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m groep 8.  Volgende week zal de rest van het programma op die dag bekend gemaakt worden.