De nieuwe Prins! Tip 1

De nieuwe Prins! Tip 1
17 oktober 2021 Redacteur de Zandhazen

Vorige week werd in de Erpse krant al aangegeven dat er weer een nieuwe prins is gezocht. Jullie zagen Ina Adema en Kees van Rooij gezellig samen op het bankje zitten. De omschrijving “Ook zij zitten er op te wachten” was natuurlijk erg algemeen en bevat dan ook geen enkele aanwijzing met betrekking tot de nieuwe prins, alhoewel, je weet maar nooit waar ergens een link zit met de politiek of de contacten in Meierijstad en in het provinciehuis. De tijd zal het leren.

Inmiddels heeft de club der wijzen, die de nieuwe prins heeft aangezocht, zijn stinkende best gedaan om een leuke en duidelijke aanwijzing te verstrekken aan de schrijver van deze serie. In dit geval zijn ze daar goed in geslaagd en kan op basis van deze tip al een flinke schifting gemaakt worden.

De tip luidt: VAN OUDSHER CARNAVALVIERDERS.

Kijk, nou komen we ergens. Hij is dus volgens traditie, traditiegetrouw carnavalvierder. Nu hoef je alleen nog maar na te gaan wie tot die categorie hoort en dan heb je de vijver waaruit is gevist. Maar om het wat makkelijker te maken zullen ook in Boerdonk en  op bepaalde social media aanwijzingen komen. Boerdonk mag zich langzaam op gaan maken voor carnaval 2021-2022. CV de Zandhazen staat te popelen om het startschot te geven. Doe mee aan de carnavalkoorts en ga op zoek naar onze nieuwe prins. Succes