Dirk & Linda nieuw Boerenpaar!!

Dirk & Linda nieuw Boerenpaar!!
11 december 2023 Redacteur de Zandhazen
Afgelopen zaterdag 9 december was het dan zover. De onthulling van het boerenpaar: Dirk van Asseldonk en Linda Bukkems. Zij krijgen de hoofdrol tijdens de Boerenbruiloft op carnavalsdinsdag 2024 in Boerdonk. In het gezellig drukke café Hart van Bourdonck kon iedereen bij binnenkomst raden wie het boerenpaar zou zijn. Uiteindelijk hadden maar 2 personen het goed geraden. Miranda was de gelukkige winnaar van de levensmiddelenmand.
Onthulling
Met een grappig ‘We zijn er bijna’-filmpje (bekend van omroep Max) kwamen verschillende mogelijke stelletjes voorbij. Uiteindelijk kwam het boerenpaar op een crossmotor binnengereden. Ze sprongen op het podium om zich te onthullen. Toen de helm af ging, kwam daar het prachtige paar Dirk en Linda tevoorschijn. Samen met getuigen Helmi en Arno weten zij hoe je een feestje moet bouwen. Tot in de kleine uurtjes bleef het heel gezellig in ‘t Hart.
Bekokstoofd
“Een paar maanden geleden in de zomer werd bekokstoofd dat wij, Dirk van Asseldonk en Linda Bukkems, op carnavalsdinsdag 2024 in de onecht gaan trouwen in het Zandhazenrijk. Kei leuk! Veel van onze vrienden wonen niet in Boerdonk. We wilden ze wel bij de onthulling hebben. Dus werd er een soort Sinterkerstfeest bij beide vriendengroepen in het leven geroepen. Op dit feestje hoorden ze pas de echte reden van het samenzijn. De vrienden van Dirk werden door Dirk en Helmi op een feestje in Boekel weggeplukt. Hun families werden op een zogenaamde housewarming weggehaald. Uiteindelijk was iedereen erbij om het onthullingsfeest in ‘t Hart mee te maken. De kroeg stond al aardig vol, maar toen daar nog ruim 50 man meer bij kwam, was het lekker druk en kon het feest beginnen! En dat werd het! Een waarbij het podium niet werd geschuwd (de bar ook niet overigens), de drank rijkelijk vloeide, de microfoon meerdere keren voor de dag werd getoverd en flink is gedanst. Boering, vrienden, familie, allemaal bedankt en we doen het nog eens dik over op onze Boerenbruiloft!”, aldus Dirk en Linda.