Is de 4e tip de ontknoping?

Is de 4e tip de ontknoping?
5 november 2018 Redacteur de Zandhazen

Toen ik zaterdagmiddag mijn telefoon zag oplichten omdat Jolanda mij de 4e tip bekend maakte moest ik me wel even vast houden aan de dichtstbijzijnde boom. Zou het zijn? Zou dit de tip zijn waar heel Boerdonk op zit te wachten. Ik weet het niet maar hij komt wel binnen.

De tip luidt : Het wordt dit jaar een melige carnaval.

Ja , ik had hetzelfde als jullie. Wordt het een meelboer? Iemand die in mengvoerbusiness zit? Dat zijn er niet veel in Boerdonk en Ronald van Kol is al prins geweest. Dan ken ik er nog een stuk of 3 meer en daar zou het er dan 1 van kunnen worden. Of die wordt adjudant. Dat kan natuurlijk ook. Afijn , dat was dus mijn eerste gedachte. Toen dacht ik, appels , die worden ook vaak melig en veel mensen als ze te veel gedronken hebben of gruwelijk veel lol hebben ook. Maar met appels hebben we in Boerdonk niet zo veel. We eten ze en de groenteboer verkoopt ze maar dat is het dan wel. Melig worden we allemaal wel eens dus daar zal de tip niet op slaan. Nee , ik hou het op een meelboer en toevallig spelen 2 van de 3 meelboeren ook nog eens jeu de boules. Toevallig? Zoals eerder al geschreven zullen we het op 24 november te weten komen. By the way, ik heb gehoord dat er een Duits tintje wordt gegeven aan de onthullingsavond. Dat klinkt niet verkeerd. Komen dus!

Onze haas is ook weer verder gelopen in Boerdonk en heeft even uitgerust bij een mooie berk. Waar die staat woont ook een potentiële kandidaat die het op de pool op de app ook erg goed doet.