Jeugd geniet volop van verkiezing en receptie!

Jeugd geniet volop van verkiezing en receptie!
12 november 2019 Redacteur de Zandhazen

Zaterdag 2 November was het zover de jeugdverkiezing van de zandhazen. In een bomvolle Hazenpot gingen kinderen uit groep 7 en 8 strijden om de titel, prins en prinses. Na 3 spelletjes gespeeld te hebben kwamen wij, Prins Teun, prinses Loes, adjudant Geert en hofdame Guusje onder de doeken vandaan. Na de onthulling hebben we nog flink gefeest met prins Arno en adje Joris, en alle mensen die aanwezig waren. Om het helemaal af te sluiten zijn we bij Teun op de frikandellen en eitjes geweest.

Zaterdag 9 November hebben we een superleuke receptie gehad,met veel felicitaties en optredens ,woordjes,kusjes en heel veeeel kado`s. Wat zijn wij verwend en hebben we allevier genoten van deze geweldige middag. Na de receptie bij hofdame Guusje op de friet met alle ouders en jeugdcomissie en s`avonds weer naar Den Hazenpot om een woordje te doen en het afscheid van prins Arno te kijken. Daarna nog de opvoer van prins Marco gekeken en daarna moe maar voldaan naar bed.

Zondag zijn we ook nog het podium op geweest om ons spel met de prins Marco en adje Richard te spelen en hen te feliciteren. We hebben de hele middag nog flink gefeest en gehost  en aan het einde van de dag weer lekker naar huis, het was een geweldig weekend,

Prins Teun, Prinses Loes, Adjudant Geert en Hofdame Guusje,

Nu even geen tijd voor paarden of een bal,want wij gaan voorop met Carnaval!!