Jeugdige Zandhazen on tour

Jeugdige Zandhazen on tour
2 februari 2019 Redacteur de Zandhazen


Zaterdag 12 januari zijn we naar Eerde gegaan voor onze eerste officiele receptie. We hadden onze jeugddansmariekes bij en de jeugdraad en natuurlijk onze ouders. We hebben daar gezongen en gedanst en prins Teun, prinses Sophieke, adjudant Cem en hofdame Josje gefeliciteerd, het was een gezellige middag.

Zondag 13 januari zijn we naar Keldonk gegaan samen met onze ouders en de prins Arno en adje Joris. We moesten even wachten omdat het een klein uurtje uitliep. We mochten het podium op met prins Arno en adje Joris,de raad van 11,de grote dansmariekes en TMWDGB. We hebben daar prins Loek, prinses Roby, adjudant Bram en hofdame Maud gefeliciteerd en de grote prins Geert en prinses Ine. Na de receptie nog effe een frietje gegeten en weer naar huis.

Zaterdag 19 januari zijn we bij de Uilen in het JJc op receptie geweest. We zijn daar heen gegaan met onze jeugddansmariekes, de jeugdraad en onze ouders. We waren laat op de middag aan de beurt om prins Lars,prinses Vera en adjudant Fieke te feliciteren. We hebben gezongen en ons woordje gedaan, onze dansmariekes hebben gedanst en het was al heel snel afgelopen dus gingen we op tijd weer naar huis.