Kaartverkoop BZA vanaf 6 november 10.00 uur

Kaartverkoop BZA vanaf 6 november 10.00 uur
31 oktober 2023 Redacteur de Zandhazen

Nu al, zult u zich wellicht afvragen?  Ze zijn er weer vroeg bij . De nieuwe prins is dan nog niet eens bekend! Zijn ze nou helemaal van de ratten besnuffeld?

Geenszins. De BZA avonden zijn immens populair maar er is voort zoveel te doen overal dat de agenda’s bijna uitpuilen en stel dat u nou net in het weekend van 15 en 16 december iets zou gaan afspreken en je zou er daarna achter komen dat dan net de Boerdonkse Zittings Avonden zijn, nou dan zou je wel door de grond willen zakken. Of niet soms.  Daarom doen we de vrije verkoop zo vroeg. En wie er prins wordt maakt niet zo heel veel uit. Zonne goeie hebben we toch nog niet gehad! Of wel soms?

Wat staat er op het programma? Nou dit jaar hebben we op beide avonden hetzelfde programma maar dat wil niet zeggen dat de uitvoeringen gelijk zijn. We hebben in ieder geval veel artiesten van eigen bodem. Uiteraard de dansgardes. 3 Dit jaar en ze zijn al druk bezig om een mooie showdans te maken. Dan Die2 XXL  met weer een complete andere opzet, terug van weggeweest Tismarwadegewendbent. Uiteraard de Raad van 11 zelf en nieuw zijn De Voetbalvrouwen. Van buitenaf hebben we weer twee geweldige tonpraters: Hans Verbaarschot en Kans Keeris. Al deze artiesten staan garant voor een spetterende avond met glitter en glamour, veel humor en uiteraard een feestelijke stemming. Voor 11 euro ben je eigenaar van een entree bewijs. Deze zijn dus vanaf maandag 6 november 10 uur digitaal te bestellen via WWW.CVDEZANDHAZEN.NL Doen!