Nieuws van CV de Zandhazen

Nieuws van CV de Zandhazen
3 oktober 2017 Redacteur de Zandhazen

Even wat nieuws van CV de Zandhazen.

Sinds vorige week is de site vernieuwd. Deze is geheel opgepimpt en heeft een live verbinding met Facebook . Neem maar eens een kijkje en geniet.

Het bestuur is vernieuwd en behoorlijk verjongd. Roy Huijbers en Roy Swinkels nemen de plaats in van Jolanda Pepers en Tjerk Meulemeesters. Nou, zult u zeggen, dan is het bestuur nog niet zoveel jonger geworden maar vergis je niet, Jolanda is al lang geen 20er meer.

Voor de jeugd begint carnaval ook al een beetje te kriebelen. Op zaterdag 4 november kiezen zij de nieuwe jeugdraad en op zaterdag 11 november hebben ze ’s middags hun receptie.

Op 11 november nemen we afscheid van prins Johan den 1e en zijn adjudant Stefan en komen er 2 nieuwe gezichten op de frontpage van de site te staan.

Woensdag 7 november is tijdens de speciale raadsvergadering het laatste optreden van onze prins Johan . Zijn optreden wordt ondersteund door Tismarwadegewendbent die deze avond de gastband is.

Zaterdag 25 november is het weer Raden maar voor het nieuwe boerenpaar dat zondag 26 november op spectaculaire wijze zal worden onthult.

Het weekend van 15 en 16 december zijn de Boerdonkse Zittings Avonden. De kaartverkoop hiervoor start vanaf 1 november. “Vrienden van” kunnen in de maand oktober hun kaartjes reserveren.