Nieuwsbrief CV de Zandhazen

Nieuwsbrief CV de Zandhazen
1 oktober 2020 Redacteur de Zandhazen

Beste Vrienden van , Donateurs en alle andere inwoners van Boerdonk .

Zoals jullie allen inmiddels wel begrepen of misschien al gehoord hebben, gaat onze Vrienden van en donateursactie niet door. Wij vinden als bestuur dat we niet bij U langs kunnen komen als we U niet kunnen bieden wat U andere jaren van ons gewend bent. Zoals U hebt kunnen lezen in de bladen, is er in de hele regio GEEN prinsenverkiezing. Ieder dorp probeert op zijn of haar manier een invulling te geven aan activiteiten op lokaal niveau.

Wellicht hebt U op onze website en social media gezien dat we bezig zijn i.s.m. de BZA commissie om U toch een stukje entertainment te bieden. Dit in de vorm van een Dinershow. Op 11 en 12 december staat ( mits alles kan binnen de normen en maatregelen die dan gelden) dit op de agenda. Een programma van 18.45 tot 23.00 uur waarin U kunt genieten van ‘n 4 gangen diner + entertainment en uiteraard een drankje. Onze dansmariekes zijn inmiddels weer opgestart met oefenen, uiteraard is er ook voor hun ruimte ingepland tijdens die show, zoals voorgaande jaren zullen ze vol enthousiasme hun showdans voor U presenteren.

Vrienden van, hebben ons jarenlang extra gesteund, daarom zullen zij als eerste de kans krijgen om te reserveren voor 1 van de 2 avonden! Kaarten zijn beschikbaar à 55 euro/p.p. en kunnen gereserveerd worden via het mailadres bza@cvdezandhazen.nl . Bij voorkeur ontvangen we uw opgave per tafel van 4 personen. Dan zit U zeker bij elkaar aan 1 tafel. Op donderdag 1 oktober start de verkoop voor hen, per avond mogen er als op dat moment de regels het toelaten 88 personen aanwezig zijn in D’n Hazenpot. Vanaf 1 november gaat de verkoop open voor een ieder ander die interesse heeft. Houd de website en social media in de gaten voor verdere informatie over die avonden. Hopelijk hebben we evenals de laatste jaren weer 2 avonden een “volle bak”.

Er komt, op een nog nader te bepalen datum , een uitnodiging voor wanneer we onze ALV gaan houden, U bent dan allen van harte welkom. De agenda en de notulen van 2019 komt vooraf tijdig inzien op onze website. Op deze avond staat onder meer de bekendmaking van nieuwe bestuur- en raad van 11 leden op de agenda. Tevens een terugblik op de vorige carnaval van Prins Marco en zijn Adjudant Richard.

Als alles naar wens verloopt willen we verder in Januari de Zandhazencourant voor U presenteren. Hij zal er uiteraard anders uitzien dan U van ons gewend bent.

Tot slot, zeker niet het minste wat op de agenda staat, is de jeugdprins en prinses verkiezing. Deze gaat wel door, dit omdat simpelweg meer mogelijk is voor onze Boerdonkse jeugd. Wij willen de kinderen van groep 7/8 dan ook de mogelijkheid niet ontnemen om kans te maken op een unieke en superleuke ervaring welke je nooit meer vergeet. Deze verkiezing staat gepland op zaterdag 14 november. Ook hierover binnenkort meer.

Verder wensen we U allen uiteraard een gezonde op maat toe naar hopelijk toch, een super enthousiast en vrolijk carnavals seizoen! Graag tot ziens op een van onze activiteiten.

Namens het bestuur en raad van 11 leden.