Onthulling 12e Prins van de Zandhazen uitgesteld!

Onthulling 12e Prins van de Zandhazen uitgesteld!
17 november 2021 Redacteur de Zandhazen

De onthulling van de nieuwe prins van de Zandhazen wordt noodgedwongen uitgesteld . Het geplande weekend van 20 en 21 november kan met de huidige coronamaatregelen niet doorgaan.

De jeugdreceptie en onthulling worden daarom doorgeschoven naar  zaterdag 11 december en de receptie voor de nieuwe prins vindt dan zondag 12 december plaats. Dit, als de nieuwe coronaregels het toelaten. Als dit wegens de nieuwe coronaregels niet kan, is een 2e optie om de prinsonthulling te doen op vrijdag 7 januari, de jeugdprinsreceptie op zaterdag 8 januari en de prinsreceptie op zondag 9 januari. De Boerdonkse Zittings Avonden worden definitief verplaatst naar vrijdag 18 en zaterdag 19 februari.

Met deze keuze hopen we zo min mogelijk andere carnavalsverenigingen in de wielen te rijden en het voor onze nieuwe prins toch mogelijk te maken bijna alle recepties en onthullingen in de regio bij te wonen.

Zodra alle regels en mogelijkheden duidelijk zijn zullen de definitieve data worden gecommuniceerd. Ook zal nog nader worden toegelicht hoe het gaat met de reeds bestelde kaarten voor de BZA.

Namens CV de Zandhazen hopen we op uw  begrip.