Ook bij de Zandhazen een spetterend 11e van de 11e bal!

Ook bij de Zandhazen een spetterend 11e van de 11e bal!
7 november 2023 Redacteur de Zandhazen

De Zandhazen zouden de Zandhazen niet zijn als ze op de 11e van de 11e niet iets zouden organiseren. Dit is immers de dag van de start van het nieuwe carnavalsseizoen.

Allereerst wordt op deze dag voor de jeugd, maar uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd, een keigezellige receptie gehouden voor ons kersverse jeugdtrio, jeugdprins Rik, jeugdprinses Maud en hofdame Janske. De receptie is van 14.00 uur tot 17.00 uur en we hopen dat heel veel mensen hen komen feliciteren.

Maar dan het avondgedeelte. Dit jaar hoeven de Zandhazen en Zandhazinnen niet ver te gaan voor een geweldige avond vol spektakel, humor en muzikaal vermaak.

Wij hebben de Hazenpot weer omgebouwd tot een carnavalsfeestzaal waar iedereen welkom is voor ons eigen 11e van de 11e bal met het thema : ONTHULLINGSAVOND .

De avond zal bol staan van de artiesten die iedereen zal gaan vermaken met hun ingestudeerde acts.

Uiteraard zullen de Dansmariekes aanwezig zijn en zij presenteren hun nieuwe dansjes. Dit jaar zijn we blij dat er weer drie groepen zijn. Geen grote groepen maar ook U bent klein begonnen.

Vervolgens  is er het podium voor Maarten onder de titel: Ge ligt eruit!

Dan hebben we een act van onze eigen prins Tim met zijn adjudant  Joey met de alleszeggende titel : It is all over now!

Hierna is het de beurt aan de Beppers met een kort maar krachtig stukje getiteld: Ge bent erbij!

Buurtschap Coxsebaan doet weer eens mee met een mooie act genaamd : afvoeren dien hap

Daarna komen de Beppers met een leuke onthullingsfilm genaamd: Hunted

Uiteraard krijgen de nieuwe prins en zijn adjudant ook het podium met hun stukje: Daar zijn we dan!

Dit is tevens het laatste optreden van de avond en zal er verder gefeest kunnen worden tot de vroege morgen.

In tegenstelling tot sommige andere top-events is bij ons de toegang GRATIS  en koppelen we er zelfs nog een happy hour aan van 19.30 uur tot 20.30 uur. Tijdens happy hour geldt : TWEE HALEN, EEN  BETALEN!

Maar de Zandhazen gaan nog verder. Op zondag is er vanaf 11.11 uur volop de gelegenheid om de nieuwe prins en adjudant te komen feliciteren. U bent niet alleen want ook alle carnavalsverenigingen uit de regio hebben aangegeven dat ze graag onze nieuwe prins en adjudant willen komen feliciteren want zonne goeie hebben wij nog niet gehad. Dus graag tot aanstaande zaterdag en zondag.  En.. erbij zijn is meemaken!