Prinsonthulling wordt geen mysterisch gebeuren!

Prinsonthulling wordt geen mysterisch gebeuren!
24 oktober 2017 Redacteur de Zandhazen

De Beppers staan bekend om hun mysterieuze onthullingsscenes. Op 11 november zou u daar onder normale omstandigheden  weer getuige van hebben kunnen zijn. Dit jaar vragen we echter de medewerking van het publiek om de nieuwe prins en zijn adjudant te onthullen. U heeft zelfs de belangrijkste rol. Dit jaar wordt de prins namelijk door het publiek gekozen. U kunt straks uw stem uitbrengen op de kandidaat van uw keuze en dan hebben we de eerste gekozen prins. Wij, de Beppers, hebben ons genoodzaakt gezien om in te grijpen in het onthullingsritueel en zullen de zaken op onze manier moeten regelen. Oorzaak: de veel te veel prijs gevende tips van de commissie prinsverkiezing. Na het ontvangen van de 3e tip was voor ons de maat vol, liep de emmer over, en was de limiet van tolerantie overschreden.  We hebben zelfs overwogen u de 3e tip te onthouden maar dat ging net te ver. Wel willen we ons bij voorbaat verontschuldigen voor deze tip die luidt:

IN PAPLIPPELLAND IS ONZE KANDIDAAT BINNEN EEN SELECTE CLUB AL MENIG KEER HET ONDERWERP VAN GESPREK GEWEEST. ECHTER ZIJN NAAM EN FAAMREIKEN HEEL VEEL VERDER. HIJ HEEFT AL MET ZO VELEN MEER GEPROOST, HET GLAS GEHEVEN EN VERVOLGENS PLEZIER GEHAD!

Ja, zegt u nu ook meteen. Nu is het klip en klaar. Glashelder. Waarom zet je er niet gewoon de naam neer. Nu is het niet spannend meer. Zelfs hele families in Keldonk weten nu wie de nieuwe prins is. En de adjudant kan je dan ook wel invullen. Daarom moeten we ingrijpen en overgaan tot een verkiezing. Dan is er tenminste nog enige sprake van spanning tijdens de onthullingsavond. Gelukkig zijn er die avond nog genoeg andere hoogtepunten die de moeite waard zijn. Wat te denken van de afvoer van prins Johan, de nieuwe dansen van onze dansgardes, de diverse inauguraties en natuurlijk het fisje achteraf.  Dus zorg dat je er bij bent op 11 november aanstaande.