Voorbereiding Boerenbruiloft in volle gang

Voorbereiding Boerenbruiloft in volle gang
9 februari 2019 Redacteur de Zandhazen

Het is al weer een tijdje geleden dat het aanstaande boerenpaar Jan vd Vossenberg en Anja Penninx bekend maakten te willen gaan trouwen op carnavalsdinsdag 5 maart in Den Hazenpot te Boerdonk. Ze hopen dat het een geweldige bruiloft wordt. De kaartjes voor de koffietafel hebben ze al geregeld voor de gehele familie en kennissenkring.

Ze hebben een aantal foto’s gemaakt, waaruit ze een selectie gemaakt hebben voor de officiële uitnodiging voor de Boerenbruiloft. Deze uitnodiging zal binnenkort in Boerdonk en bij vrienden en bekenden in de bus vallen.Ook wordt er een mooi filmpje in elkaar gezet voor het item ‘Kwik het paar’ tijdens het feest.

Om verzekerd te zijn van een plaatsje aan de koffietafel carnavalsdinsdag 5 maart om 12:00 uur, kunt u een kaartje kopen in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. Kaartjes voor volwassenen kosten €10,- en kaartjes voor kinderen t/m groep 8 kosten €4,-. Doe dit snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Kunt u niet bij de koffietafel aanwezig zijn, dan bent u van harte welkom na de koffietafel (vanaf 13.00 uur) voor het officiële gedeelte, receptie en aansluitend het bruiloftsfeest van het paar.

De BoerenBruiloftcommissie en het paar met hun getuigen zijn al druk bezig met de invulling van het programma op die dag. Wat al wel zeker is dat de deejays van “de ouwe meuk” weer voor de gezellige muziek zullen zorgen op die middag.   Binnenkort zal meer bekend gemaakt worden over de rest van het programma.

Voor degene die toch nog bezwaar hebben tegen dit voorgenomen huwelijk wat we ons bijna niet kunnen voorstellen kun je deze kenbaar maken bij notariskantoor van Kol-Huibers door een mailtje te sturen naar amgvankol@hetnet.nl  of bellen met het mobiele nr. 06-51505939 (liefst na 19.00 uur).  Tot ziens op carnavalsdinsdag 5 maart.