Wie wordt de Nieuwe?! Tip 2!

Wie wordt de Nieuwe?! Tip 2!
17 oktober 2017 Redacteur de Zandhazen

Adriaan Penninx liet me afgelopen week weten dat hij het jammer vond dat hij was afgevallen als kandidaat omdat hij niet aan de goeie kant van de Aa woont maar hij wenste alle overige kandidaten veel succes.  Verder hebben meerdere mensen laten weten het jammer te vinden als de nieuwe prins niet uit de Akkerweg  zou komen. Maar laten we eerlijk zijn: de andere buurtschappen hebben ook steeds een fantastische prins geleverd dus over de kwaliteit van de nieuwe hoeven we niet ongerust te zijn. Wel is het iemand die absoluut niets met vissen heeft want tip 2 luidt:

ONZE KANDIDAAT IS EEN ECHTE SPORTLIEFHEBBER. BEHALVE AAN VISSEN, DAAR HEEFT HIJ/ZIJ EEN BLOEDHEKEL. TOCH IS HET EEN PLEZIERIGE DIERENVRIEND!

In Boerdonk stikt het van de huisdieren dus dat stukje over dierenvriend is niet direct een aanknopingspunt. Plezierige dierenvriend kan echter wel een cryptische omschrijving zijn. Maar waarvan? Ik ben niet zo goed in cryptogrammen maar u misschien wel.  Sportliefhebbers is ook weer zo’n universeel begrip waar we dus niets aan hebben. Alleen vissen is een directe vingerwijzing. Vragen die u mag oplossen zijn: lust hij geen vis? Of heeft hij een hekel aan sportvissen? Of vindt hij vissen stomme dieren? In ieder geval vallen notoire vissers als Piet Swinkels en Harrie van de Heuvel  ook af als kandidaat. Daarmee wordt de spoeling nog niet dun maar mijn eerder genoemd lijstje houd ik voorlopig nog intact. Succes met zoeken.