Wie wordt de opvolger van Prins Johan den 1ste?!

Wie wordt de opvolger van Prins Johan den 1ste?!
6 november 2017 Redacteur de Zandhazen

Een select gezelschap weet de naam van de nieuwe prins. De rest van Boerdonk en omstreken moet gissen. De tips hebben ook dit jaar weer veel duidelijkheid verschaft en met enige zekerheid denken een aantal dat het die en die zal worden. En misschien hebben ze wel gelijk. Zaterdag rond 22.00 uur zullen we het weten. Maar voor het zover is zal eerst nog afscheid genomen worden van prins Johan den1e en zijn adjudant Stefan en zullen  diverse inauguraties plaatsvinden. Buurtschap de Akkerweg heeft de afvoer van hun prins tot in de puntjes voorbereid en de Beppers hebben een leuke onthulling voorbereid waarbij u, aanwezigen, kunt kiezen wie u vindt, dat de nieuwe prins moet worden. CV de Zandhazen heeft een speciaal HAPPY HOUR ingevoerd tussen 20.00 uur en 21.00 uur zodat vroeg aanwezig zijn ook beloond wordt met lagere consumptieprijzen.   Uiteraard kunnen na de onthulling de beentjes nog van de vloer tijdens de after-party. Kortom, dit wordt weer zo’n avond die je niet mag missen. Maar dan de prins. Wie wordt het? Ik zet voor u de tips nog even op een rijtje:

  1. HIJ/ZIJ WOONT AAN DE GOEDE KANT VAN DE Aa. VIS IS ECHTER NIET ZIJN/HAAR FAVORIET.
  2. ONZE KANDIDAAT IS EEN ECHTE SPORTLIEFHEBBER. BEHALVE AAN VISSEN, DAAR HEEFT HIJ/ZIJ EEN BLOEDHEKEL. TOCH IS HET EEN PLEZIERIGE DIERENVRIEND!
  3. IN PAPLIPPELLAND IS ONZE KANDIDAAT BINNEN EEN SELECTE CLUB AL MENIG KEER HET ONDERWERP VAN GESPREK GEWEEST. ECHTER ZIJN NAAM EN FAAM REIKEN HEEL VEEL VERDER. HIJ HEEFT AL MET ZO VELEN MEER GEPROOST, HET GLAS GEHEVEN EN VERVOLGENS PLEZIER GEHAD!
  4. “ZIJN WERK BRENGT HEM WISSELENDE RESULTATEN, VAN ALLES OP EEN RIJ TOT EEN GEORGANISEERD ZOOITJE!”