Zandhazen maken zich op voor carnaval!!

Zandhazen maken zich op voor carnaval!!
19 februari 2022 Redacteur de Zandhazen

Eindelijk is het hoge woord eruit!! We mogen los met carnaval!! In samenwerking met Hart van Bourdonck hebben we nog een mooi programma weten samen te stellen. Al dan niet wat aangepast. We zullen zaterdag beginnen met een intocht voor onze Jeugdhoogheden welke op de carnavalswagen door het dorp zullen trekken. We vertrekken vanaf het tankstation en trekken zo door het dorp richting het Hart van Bourdonck! Iedereen mag aansluiten om zich zo bij ons te voegen! Bij het Hart van Bourdonck kunnen we met z’n alle een lekker broodje nuttigen en gaan we over naar het middagprogramma. De middag zal afgetrapt worden door onze eigen dansmariekes, welke al een gehele tijd hun geoefende dans niet hebben kunnen laten zien. Zorg er dus voor dat jullie dit spektakel niet missen!!!! Hierna zullen we als vereniging afscheid nemen van onze raadleden Willy & Arno, en tevens 2 nieuwe aanwinsten presenteren! De officiële plichtplegingen zullen dan worden afgesloten met de onthulling van het nieuwe Zandhazenlied!

Als de rust is weder gekeerd willen we rond de klok van 14:30u gaan starten met de Boeringse Carnavalskwis. Een ieder kan zich hierbij aansluiten om mee te dingen voor de titel Master van de Boeringse Carnavalskwis! We zullen er voor zorgen dat het een gezellige en vooral ook een feestelijke kwis zal worden, kortom: Komt dat zien! Komt dat zien! Bijzijn is meemaken!

Na alle inspanningen van de Kwis kunnen we even bijkomen onder het genot van een lekker broodje van Bouw om vervolgens om 19u door te gaan met Radje Platje! Een foute carnavalsavond waarin het publiek de muziek bepaalt! Feest gegarandeerd dus!

Op zondag gaan we vrolijk verder en trappen we de dag om 11 over 11 af met de Jeugdreceptie. Iedereen is van harte welkom om onze jeugdraad te feliciteren. De receptie zal tot ca. 14u duren waarna we de middag in handen geven van Kids DJ Joeri! Feest gegarandeerd voor alle kinderen! Tevens zal er op beide carnavalsdagen een luchtkussen staan. Als alle kinderen honger hebben gekregen van het feesten kan er gegeten worden. Hart van Bourdonck heeft een frietwagen geregeld waar iedereen een lekker warme hap kan halen om weer aan te sterken voor het avondprogramma.

Het avondprogramma gaat om 19u verder met DJ Roy Draait lekker Door met tussendoor nog een optreden van HIT ITH en Ome Roon! Kortom het begint te kriebelen, het komt weer dichterbij!! Zorg dat je er bij bent en kom gezellig feest maken in het carnavalsweekend!

Om de carnaval officieel afsluiten zal dinsdagavond de Zandhaas nog verbrand worden. Deze zal worden aangestoken door onze jeugdhoogheden. Nadien is er nog de gelegenheid om gezellig de carnaval af te sluiten in Hart van Bourdonck!

Graag zien we jullie verschijnen! Alaaaaaf!!