Zandhazen naar 55 jarig jubileum Cv de Uilen

Zandhazen naar 55 jarig jubileum Cv de Uilen
11 november 2018 Redacteur de Zandhazen

Zaterdagavond klokslag 20:00 uur zaten we weer voltallig bij ons Ida in Den Hazenpot aan een bakkie koffie. We mochten er weer op uit! Na een drukke week waarin onder andere de bijzondere raadsvergadering had plaatsgevonden mochten we vanavond naar onze vrienden van de Uilen.  Prins Roy had zijn avondmaal niet binnen kunnen houden sloeg de koffie over en was niet fit (zeetie) Rond half 9 was de koffie op konden we instijgen in de diverse bolides die ons werden voorgereden. Na binnenkomst hadden we al snel ons stekje gevonden en konden we proosten op het 55 jarig jubileum van de Uilen.

Na het overhandigen van ons cadeau en wat meer bier gedronken te  hebben (en ja, ook Prins Roy, hoezo niet fit?) kon uiteindelijk dan ook echt de fik erin. We kwam langzaam maar zeker los en bewogen ons richting de dansvloer. Hier werd samen met onder andere de Paplippels en de Reigers weer flink wat afgesjouwd.

Het nadeel aan een skonne avond is dat het dan ook zo weer laat is, oftewel afgelopen. Met wat passen en meten heeft iedereen zich weer in een voorgereden bolide kunnen nestelen, en zijn we allemaal weer thuis gekomen bij ons vrouwkes. Prinses Bianca kroop veilig warm tegen haar Prins Roy aan en zei; nog maar een paar weekjes lieve Prins van me, dan horen we weer bij het gewone volluk