Zaterdag is Zandhazendag!

Zaterdag is Zandhazendag!
21 november 2018 Redacteur de Zandhazen

Na het ochtendgebed, dat iedereen overigens geacht wordt gewoon thuis te doen, zal ’s middags het heilige carnavalsvuur over ons mooie zandhazendorp woeden en dat gaat dan de eerste maanden niet meer uit.

We beginnen natuurlijk met de jeugdreceptie voor prins Ties, prinses Merel, adjudant Gert en hofdame Sterre. Vanaf 13.45 is iedereen van harte welkom om de nieuwe jeugdraad te komen feliciteren. Uiteraard zijn er optredens van onze Zandhazen die een schitterende Cheerleaderdans doen en de Jeugddansmariekes die voor hun jeugdraad een prachtige nieuwe dans hebben geleerd. Om 17.00 uur is deze receptie afgelopen en kan iedereen thuis wat gaan eten.

Om 19.30uur gaat de zaal weer open met het bekende Happy Hour tot 21.00 uur ( 3 halen 2 betalen) en zal Tismarwadegewendbent u in de juiste sfeer brengen. Om 20.00 uur start de wervelende showavond. Uiteraard zijn er optredens van de Zandhaasjes en jeugddansgarde samen met de jeugdraad, zullen een aantal nieuwe ZZP-ers worden verwelkomd, nemen prins Roy en adjudant Maik afscheid en wordt exprins Roy daarna door de buurt afgevoerd om hierna liefdevol te worden opgenomen bij de Beppers. Dit alles ter inleiding van het hoogtepunt van de avond: de onthulling van de nieuwe prins , zijn adjudant en de nieuwe dans van de dansgarde. Kwart over 10 moet ie er staan anders is ie te laat. Uiteraard is er daarna een geweldig onthullingsfeest. Zondagmorgen 11.11uur start de receptie waar iedereen van harte voor wordt uitgenodigd. Na de middag komen de meeste carnavalsverenigingen dus wil je dat voor zijn kom dan op tijd feliciteren. We hopen dat het weer een geweldig Zandhazenweekend wordt.