11 november is Zandhazendag!!

11 november is Zandhazendag!!
23 oktober 2023 Redacteur de Zandhazen

Helaas, Uilen en Lindefluiters, maar er zullen weinig of geen Zandhazen aanwezig zijn bij jullie 11e van den 11e bal. In het Zandhazendorp zal immers die avond onder grote belangstelling onze nieuwe prins en adjudant worden onthuld. En dit jaar zal het een spectaculaire onthulling worden. De Beppers hebben tijdens hun prinsjesdag snode plannen gesmeed en zijn die nu aan het uitwerken. De nieuwe prins kan op een warm onthaal rekenen.

Ook Prins Tim kan op een warm onthaal rekenen van de Beppers maar voor hem zal het voelen als thuiskomen.  Een warm bad. Door de afvoercommissie zal hij misschien bij het oud ijzer gezet worden maar de Beppers zullen hem welkom heten in hun club die avond.

Maar de hamvraag is: Wie wordt de nieuwe prins?

Ook dit jaar is de prinsencommissie niet erg spraakzaam en kost het veel moeite om wat tips los te peuteren. Eén heb ik er voor jullie:

“ Dit jaar geen prins op het “witte” paard of misschien toch wel..”

Nou volgens mij hebben we nog nooit een prins op het witte paard gehad. Ja, Remco reed het eerste jaar achter de wagen van CV de Zandhazen aan op een wit hobbelpaard maar dat was het dan ook wat er in Boerdonk aan witte paarden ooit is gesignaleerd.

We hebben wel mensen met paarden. Dus zou dat een mogelijk aanknopingspunt kunnen zijn.

We gaan het meemaken op 11 november. O ja, op die dag is ’s middags weer de jeugdreceptie dus houdt die dag vrij voor CV de Zandhazen.