19 November is de grote dag!

19 November is de grote dag!
14 november 2022 Redacteur de Zandhazen

Op die dag houden we nl de jeugdreceptie voor de nieuwe jeugdraad die we de week ervoor gaan kiezen. Wij gaan er van uit dat alle kinderen van Boerdonk mee carnaval komen vieren! Het wordt tevens het laatste optreden van prins Marco den 1e, den 2e en den 3e en zijn trouwe adjudant Richard en hun hofdames Mieke en Angelique.

Maar dan ’s avonds. Dan wordt het een geweldige avond. Hoogtepunt is uiteraard het optreden van de BEPPERS die alles uit de kast hebben gehaald om er een swingende avond van te maken. “Back in History “ met gouwe ouwen uit hun gloriejaar. Dit moet je zien, daar moet je bij zijn. Aansluitend zal de nieuwe prins tevoorschijn komen. Maar wie zal het worden? Ik heb de oude tips van vorig jaar er ook maar weer bij gepakt.

  • Van oudsher carnavalvierders
  • Zij houden zeer zeker van een feestje
  • Hij is echt niet vies van het boerenwerk
  • Het is een kleurrijk duo maar zijn het wel echte Boerdonkenaren?
  • Zijn werk is voor hem niet bevrijdend

En dan kwam daar dit jaar al bovenop: Na een jaar moeten we toch kleur bekennen.

Nou Nou, het ligt er wel heel dik bovenop! Daarom kom je toch zeker op 19 november naar de onthulling . Vul je briefje met de naam van de prins even in en ga met een mooie prijs naar huis. Of ga zonder mooie prijs wel of niet naar huis na afloop van deze super feestelijke avond. Hoe dan ook: Boerdonk wordt die avond op zijn kop gezet!