Het moment van de waarheid breekt aan!

Het moment van de waarheid breekt aan!
15 november 2022 Redacteur de Zandhazen

Zaterdagavond wordt de nieuwe prins bekend gemaakt. Het zal een stoffige boel worden want hij heeft al 2 jaar in de kast gezeten. Maar nu heeft de commissie prinsverkiezing de knip van de kastdeur gedaan en zal hij zich bekend gaan maken. Dit gebeurt om klokslag 22.27 uur.  Wij zijn dan al een paar uur onderweg met een zeer aantrekkelijk programma dat om 20.00 uur zal starten met waarschijnlijk een Boerdonks kwartiertje en in ieder geval een happy hour!

Uiteraard is er eerst een hoofdrol weggelegd voor prins Marco den 1e, den 2e en den 3e en zijn adjudant Richard en natuurlijk hun hofdames Mieke en Angelique. 3 jaar hebben ze op meer dan voortreffelijke wijze hun taak vervult. Ze hebben alle mogelijkheden aangegrepen om bij alle evenementen en gebeurtenissen aanwezig te zijn en zijn de initiatiefnemers geweest voor extra activiteiten, als de situatie het toeliet, om toch carnaval levend te houden. Uiteraard gunnen we hen een daverend afscheid van hun prinselijk bestaan.

Uiteraard presenteren de dansmariekes hun nieuwe dans en zullen de nieuwe jeugdprinses Saar en haar hofdame Juul aanwezig zijn.

Twee leden van de raad van 11 van het 1e uur gaan een stapje terug doen en zullen door ZZP-er Maarten uiteraard op komische wijze worden opgenomen in de club van de Zandhazen Zonder Pak.

Dan is er naast deze plechtigheden genoeg luchtigheid met de afvoer van prins Marco door…. , ja dat wordt nog een verrassing. Hij wordt daarna in ieder geval liefdevol opgenomen door de Boerdonkse Ex Prinsen bij de Beppers. Zij zullen direct daarna de taak op zich nemen de nieuwe prins te onthullen. Na diens bekendmaking volgt een feest dat kraakt in zijn voegen en als we dan na afloop bij de nieuwe prins op de eieren zijn zal iedereen blij zijn aanwezig te zijn geweest bij deze geweldige avond. Wat hebben we dat gemist zal menig keer worden gezegd.

Zondag wordt vanaf 11.11 uur de receptie gehouden voor onze kersverse prins en zijn even kersverse adjudant. In het begin nog met kleine oogjes en hier en daar nog wat koppijn maar naarmate de dag verstrijkt wordt het steeds gezelliger en hopelijk loopt heel Boerdonk uit om hun nieuwe heerser te komen feliciteren.

Rond 18.00 uur zal de receptie voorbij zijn en kunnen de beentjes even los geschud worden op muziek van onze feestDJ ‘s . Hoe dat eindigt kan voor iedereen verschillend zijn maar waarschijnlijk zal menigeen na afloop zeggen: Carnaval in Boering, zo skon , zo skon.