2 Tips maken er nog geen prins van!

2 Tips maken er nog geen prins van!
27 oktober 2018 Redacteur de Zandhazen

Vorige week beschikte ik nog niet over door de prinsencommissie uitgegeven tips maar inmiddels heb ik er 2 ontvangen en bam.. ik gooi ze ook maar meteen op tafel.

TIP 1: Het balletje kan raar rollen

TIP 2: We hebben weer 2 vrijwilligers gevonden

Als ik ze zo lees dan was mijn suggestie dat het wel eens 2 vrouwen kunnen zo gek nog niet maar zo gek zijn ze nou ook weer niet bij de prinsencommissie. 2 Vrouwen, stel je voor. Maar als we dan weer naar onze tips kijken en we laten de vrouwen los (figuurlijk) wie komt dan al op het netvlies. Is het een voetballer soms? Het is in ieder geval een vrijwilliger maar dat is eigenlijk geen tip want in Boerdonk is bijna iedereen wel ergens vrijwilliger en als je dat niet bent kom je waarschijnlijk ook niet in aanmerking om prins te worden. Het balletje kan raar rollen kan natuurlijk ook op jeu de boulen slaan want dat is bij uitstek de plaats waar een balletje raar rolt. Ik adviseer derhalve iedereen om te achterhalen wie er afgelopen jaren op de jeu de boules banen stonden en potentiële prins kan zijn.  Een ding weet ik zeker. Ik ben het niet! Op het adres van bijgaande foto woont wel een potentiële kandidaat maar die heeft weer niet gejeudebould. Het blijft dus nog even zoeken.

.