Prins of prinses nr 10 staat te popelen

Prins of prinses nr 10 staat te popelen
23 oktober 2018 Redacteur de Zandhazen

24 November 2018 wordt voor de 10e prins van de Zandhazen een onvergetelijke avond. Waarom? Omdat hij of zij dan bekend gemaakt gaat worden. Daarom. Zijn of haar  voorgangers hebben hun onthullingsavond ook nog strak op het netvlies staan dus het zou wel raar zijn als dat voor de 10e niet zou gaan gelden. Maar wie zal het zijn? Nou, beste mensen, ik heb geen flauw idee. De prinsencommissie, bestaande uit Jolanda Pepers, Joan Oppers en prins Roy laten nog niets los en de eerder vermoede aanwijzingen hebben niets opgeleverd. Het valt me weliswaar zwaar maar ik moet deze keer bekennen dat ik volledig in het duister tast. Of misschien toch niet. Het nieuwe stel, prins en adjudant heeft er ontzettend veel zin in en wil vernieuwend bezig zijn. Zou het misschien een vrouwelijk duo zijn? Ik heb het niet gezegd, ik vraag het me af! Dan weet ik er nl wel een paar te zitten die dat wel enthousiast en vernieuwend in zouden kunnen vullen. Maar om er lekker in te komen haal ik toch voor de 1e gok een oude getrouwe kandidaat van de stal. Als je raadt waar bijgaande foto is genomen dan woont deze kandidaat daar geen 20 meter vandaan.

Tot de volgende keer.