Boerenbruidspaar in de startblokken voor onthulling!

Boerenbruidspaar in de startblokken voor onthulling!
11 december 2022 Redacteur de Zandhazen

Nog even en dan is het zover. Op zondagavond 11 december vanaf 19.00 uur zullen de namen van het nieuwe bruidspaar 2023 onthuld worden. Ieder jaar weer zorgen de leden van de boerenbruiloftcommissie voor een verrassende ontknoping. De organisatie heeft ook deze keer weer alle oud-boerenparen uitgenodigd om deze avond mee te maken. Ook prins Tim den 1e en prinses Lieke samen met adjudant Joey zullen samen met de raad van 11 aanwezig zijn. Alvorens er een begin wordt gemaakt met de onthulling zal het oud-boerenpaar Joan en Petra samen met de notaris hun afgelopen 3 huwelijksjaren de revue laten passeren. Daarna omstreeks 20.00 uur volgt de verrassende onthulling waarvoor we een aantal potentiele kandidaten gestrikt hebben.

Dweilorkest Tismarwadegewendbent zal deze avond weer muzikaal opluisteren. Na de bekendmaking zal er gelegenheid zijn om het paar te feliciteren en kan er nog tot in de late uurtjes geproost worden op het kersverse boerenpaar onder het genot van een hapje en drankje omlijst met gezellige muziek.

Op deze avond zal ook de prijswinnaar van Raden Maar bekend worden gemaakt en naar huis gaan met een levensmiddelenmand geschonken door Biemans accountants en belastingadviseurs. Maar niet voordat er antwoord komt op de aanwijzingen door het kersverse paar. Dit alles is te zien en te beleven in het gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk.

Hopend op een grote opkomst en tot ziens op

Zondagavond 11 december

Gemeenschapshuis Den Hazenpot

Aanvang 19.00uur

 

 

Hieronder nog 1 keer de tips:

1 Ze hebben beide iets met cijfers

2 Ze kennen elkaar al vanaf hun jeugd.

3 Ze zijn beide van boerenafkomst.

4 Ze houden allebei van een natte neus

5 Ze hebben allebei een uitstekend balgevoel.

6 Hun voornamen hebben iets gemeenschappelijks

7 Hun getuigen zetten graag de bloemetjes buiten.

8 Ze hebben allebei hun werkgever gehad in Boerdonk

9 Ze passen goed op elkaar

10 Ze zien het allebei zitten