Geruchtenstroom Boerenbruidspaar in volle gang.

Geruchtenstroom Boerenbruidspaar in volle gang.
9 december 2022 Redacteur de Zandhazen

In Boerdonk is men de laatste weken druk aan het speculeren over wie nu wel niet het nieuwe boerenbruidspaar van Boerdonk van het komende carnaval zal worden. Nu er al 4 tips bekend zijn, zijn er mensen die het al denken te weten.

Een ding is duidelijk dat het paar nog steeds na al die jaren bestaat uit een man en een vrouw. Maar dat kan volgend jaar zomaar anders zijn. Wij als commissie boerenbruiloft zijn nog steeds druk bezig met de voorbereidingen voor de onthulling op zondagavond 11 december.

Op die avond zal het oud boerenpaar Joan en Petra letterlijk en figuurlijk het (wandel) stokje overdragen aan het nieuwe paar. Maar voordat het zover is zullen zij door notaris Ronald van Kol nog danig aan de tand gevoeld worden over het verloop van hun al 3 jarig huwelijk.

Om 20.00 uur precies zal een begin gemaakt worden met de spectaculaire onthulling waarin we laten zien dat Boerdonk vol zit met onbekend talent. Dit gebeuren zal muzikaal omlijst worden door dweilorkest Tismarwaddegewendbent.

Voor degene die er nog niet helemaal uit zijn wie het boerenpaar 2023 zal worden hebben we alle tips nog even op een rijtje gezet aangevuld met 2 nieuwe tips.

  • Ze hebben beide iets met cijfers
  • Ze kennen elkaar al vanaf hun jeugd.
  • Ze zijn beide van boerenafkomst.
  • Ze houden allebei van een natte neus
  • Ze hebben allebei een uitstekend balgevoel.
  • Hun voornamen hebben iets gemeenschappelijks