Carnaval in Boerdonk: De Maandag

Carnaval in Boerdonk: De Maandag
21 februari 2019 Redacteur de Zandhazen

Carnavalsmaandag was de maandag van het erwtensoepbal en de Boerdonkse avond. Was, want dat gaat veranderen. Carnavalsmaandag gaat de toekomst in als de maandag van LAPPEN, HAPPEN en TAPPEN.  Na de optocht begint om 16.00 uur een feestprogramma tot 22.00 uur waarvoor je eenmalig entree betaalt en verder de knipbeurs in de tes kunt houden. Afgekeken van Keldonk waar deze formule op vrijdagavond met Un Pilske Vuraf al jaren een succesformule is. En degene die daar ooit geweest zijn zullen het kunnen beamen: het is wel heel hendig. Ge kunt overal gaan buurten, een pilske vatten en je hoeft nooit een rondje te geven. De entree is:

  • € 30 per persoon voor volwassenen
  • € 15 per persoon voor 65+ & fris drinkers
  • € 10 voor 4 tot 18 jaar

HIERVOOR KRIJG JE:

– de hele avond onbeperkt drinken ( onder de 18 geen alcohol!)

– 2 eet bonnen voor broodjes met warm vlees of iets anders uit het uitgebreide assortiment (65+ & frisdrinkers 1 eet bon)

– diverse hapjes gedurende het hele feestprogramma

– een optreden van tonprater BERRY KNAPEN, meervoudig Brabants kampioen en finalist van het Keienbijterstoernooi. Dat wordt geheid gruwelijk lachen!

– een optreden van cabaretgroep TLUPT OIT DE HAND. Deze mannen uit Liessel verzorgen een geweldig optreden met een hoop gezwets, zang en natuurlijk alles met een komische noot.

– Een optreden van  DE ZINGENDE SCHLAGER. Met zijn opzwepende nummers krijgt hij de zaal wel in beweging en uiteraard kan iedereen meedoen aan zijn favoriete spel: DE VLEESBINGO.

– De avond wordt afgesloten met DJ LUPPIE: DJ Luppie komt uit Enschede en staat wijd en zijd bekend als een knotsgekke DJ die elke zaal op zijn kop zet met z’n mix van feest, après ski, goud van oud en goed fout!

– Optreden van Blaaskapel Blue Band uit Oss!

Ouderwets carnaval vieren dus zonder zorgen, voor jong en oud. En voor wie de erwtensoep mist in het programma: wie weet staan er toch nog grote brouwketels om iedereen na de optocht op te warmen met een kop heerlijke snertsoep. Komt dus allemaal en ervaar de gezelligheid van samen carnaval vieren. Geloof me: dat smaakt naar meer!