Fullmoonparty ook voor de jeugd van Boerdonk

Fullmoonparty ook voor de jeugd van Boerdonk
12 februari 2019 Redacteur de Zandhazen

Vrijdag 1 maart 2019 vindt de 6e editie van Full Moon Party plaats: het alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Dit jaar met twee topartiesten in de Keizersdrôme op de Markt: de mannen van StukTV komen naar Veghel en DJ Bootygo draait het dak eraf.

 StukTV & DJ Bootygo
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de 3 mannen van StukTV: het mega-succesvolle YouTube-kanaal met meer dan 2 miljoen abonnees. Maar StukTV is méér dan alleen afleveringen op YouTube. Ze hebben hun eigen platenlabel en als DJ breken ze alle clubs, kroegen, zalen en evenementen met hun eigen muziek tot de grond toe af.
DJ Bootygo draait heerlijke ‘guilty pleasures’ in een moombahton-jasje. Hij is op veel feesten en festivals – wat dacht je van Festyland – een graag geziene DJ, met veel energie die hij graag met jullie deelt.

De carnavalsverenigingen van uit de regio hebben afgesproken dat dit feest ook bezocht kan worden door de jeugd van 13-17 jaar uit de regio en CV de Zandhazen heeft in samenwerking met de andere verenigingen een bus geregeld die de jeugd in Boerdonk ophaalt en weer thuisbrengt. De kosten voor deze busdienst bedragen € 11 pp en dan heb je tevens toegang tot het feest, inclusief 1 consumptiebon en garderobe. Opgave  via info@cvdezandhazen.nl.

Wel wordt verwacht dat zowel op de heenweg als op de terugweg met de bus ouders meegaan die een oogje in het zeil houden. Deze moeten op eigen gelegenheid na de heenreis weer vanuit Veghel naar huis en ook bij de terugreis van de bus moeten ouders op eigen gelegenheid naar Veghel gaan om daarna met de bus mee terug te komen. De ouders kunnen ook in Veghel blijven op de fullmoonparty.