Is Paulo geslaagd tijdens zijn stage op 11-11- 2022 of wordt toch iemand anders de nieuwe prins van de zandhazen?

Is Paulo geslaagd tijdens zijn stage op 11-11- 2022 of wordt toch iemand anders de nieuwe prins van de zandhazen?
15 november 2022 Redacteur de Zandhazen

Dat is de hamvraag en aanstaande zaterdag weten we het antwoord. Ik moet eerlijk zeggen dat de laatste tip toch weer voor verwarring heeft gezorgd. “Vastigheid en ruiling zijn aan de orde van de dag”.

Op wie kan dat slaan. Het heeft vast en zeker met zijn beroep te maken. Maar ik ga me er niet druk meer over maken want de laatste tip lost waarschijnlijk ook voor U alle vraagtekens op. Maar eerst nog een keer de kandidaten die wij vorig jaar voor u selecteerden:  Thijs van de Horst, Paulo van Zeeland, Joey van de Vossenberg, Pieter Swinkels en Pim Dullemond. Zou de ware een van hen zijn of is er nog die bekende onbekende? Bijvoorbeeld Remko Pepers? De tips die u al ontving zijn:

  • Van oudsher carnavalvierders
  • Zij houden zeer zeker van een feestje
  • Hij is echt niet vies van het boerenwerk
  • Het is een kleurrijk duo maar zijn het wel echte Boerdonkenaren?
  • Zijn werk is voor hem niet bevrijdend
  • Vastigheid en ruiling zijn voor hem aan de orde van de dag

Daarbij komt nu de laatste tip: Hij zit op het moment in hogere sferen

Ik ontving die tip op vrijdag 28 oktober dus ik weet niet of hij nu nog in sferen zit. Maar dat is aan U. Kom zaterdag naar den Hazenpot en ga het meemaken. Om 20.00 uur beginnen we onze spetterende onthullingsavond en kom alstublieft op tijd zodat je ook op passende wijze prins Marco den 1e , den 2e en den 3e kunt uitzwaaien en genieten van een leuk voorprogramma. Voor de dorstigen onder U : we beginnen met een happy hour!