Nieuwe voorzitter voor Cv de Zandhazen

Nieuwe voorzitter voor Cv de Zandhazen
12 mei 2023 Redacteur de Zandhazen

Tijdens de Algemene Leden Vergadering afgelopen week is Twan de Koning voorgedragen en met algemene stemmen benoemd tot de nieuwe voorzitter van CV de Zandhazen. Twan draait al enkele jaren mee in het bestuur en was afgelopen jaar al de vertegenwoordiger van CV de Zandhazen in de regio. Met zijn benoeming is de functie van voorzitter weer formeel ingevuld hetgeen duidelijkheid schept voor iedereen. In het bestuur heeft daarnaast Stefan Donkers na 14 jaar zijn bestuursfunctie beëindigd. Zijn plaats in het bestuur wordt ingenomen door Tom van der Sangen.   Stefan was bestuurslid van het 1e uur, hij was mede oprichter van de club , was initiatiefnemer en organisator van de BZA , betrokken bij de organisatie van het carnavalsfeest , presentator tijdens de onthullingsavond en bij vele recepties, DJ bij de jeugdprinsverkiezing en op de carnavalswagen en bovenal een feestbeest die geen receptie of evenement oversloeg. Stefan werd door de kersverse voorzitter heel hartelijk bedankt voor zijn inzet voor de club met een passende vloeibare lekkernij en een bloemetje voor zijn vrouw Ingrid. “Het heeft me altijd veel meer energie gegeven dan het kostte  maar nu wordt het tijd voor nieuw jong bloed” aldus Stefan.

In de vergadering kwam verder de financiële stand van zaken aan de orde en de club heeft nog een gezonde financiële situatie waardoor ook de komende jaren een mooi carnavalsfeest gevierd kan worden. Dit gaat CV de Zandhazen volgend jaar in samenwerking met den Hazenpot en Hart van Bourdonck organiseren omdat na ruim 30 jaar SOBC (Stichting Organisatie Boerdonkse Carnaval) ophoudt te bestaan. Gelukkig zijn veel leden en vrijwilligers van SOBC bereid hun inzet te continueren wat erg belangrijk is voor het Boerdonkse  carnaval omdat we nu eenmaal afhankelijk blijven van de inzet van veel vrijwilligers.

Tijdens de vergadering blikten Prins Tim en zijn adjudant Joey nog een keer terug op het afgelopen jaar en beiden vonden het een onvergetelijk jaar en wensen de nieuwe prins en adjudant minstens net zo veel plezier en genot toe als ze zelf hadden gehad. Het onthullingsweekend van de nieuwe prins en adjudant valt dit jaar overigens al op 11-11-2023 dus en prima startdatum voor de nieuwe prins.

Naast nog wat huishoudelijke mededelingen en de gebruikelijke ditjes en datjes werd  de vergadering op passende wijze afgesloten met een stevig glas bier. Alaaf.