Remco wordt het niet!

Remco wordt het niet!
26 oktober 2023 Redacteur de Zandhazen

Donderdagavond belde Remco mij al op. Ook dit jaar is het weer helaas, pindakaas. Ik denk dat ik maar wacht tot Simeonshof, zuchtte hij. Daar heb ik misschien meer kans. Ik denk het wel als hij niet te lang wacht met inschrijven.  Maar het gaat er uiteraard niet om wie het niet wordt. Wie wordt het wel? Daar zijn we meer in geïnteresseerd.  Er zoemen al enkele namen rond. Zo heeft Pieter Swinkels wel kans, zeker nou hij zo’n goei werk heeft gedaan met de kinderspeeltuin. En dan Dirk van Asseldonk zijn adjudant?  Nee, die wacht tot Twan de Koning prins wordt. Stefan Donkers wordt ook al vaak genoemd maar ze nemen er dit jaar echt geen uit de raad of zzp-ers. Of wel soms? Dan maakt John Biemans ook een goeie kans.

De commissie zwijgt in ieder geval in alle talen maar nu heb ik deze week een tracker geplaatst onder de auto van een van hen en nou ben ik zijn gangen aan het nagaan. Tot nu toe levert het nog niks op maar wie weet.

Ik heb inmiddels weer een nieuwe tip ontvangen “Gelijkenis van namen is opvallend bij prins en adjudant”

Dit kan betekenen dat ze dezelfde voornaam of achternaam hebben.  Misschien 2 broers. Pieter en Tijs Jaspers . Of dezelfde voornaam: Pieter Swinkels en Pieter Jaspers bijvoorbeeld. Maar zo zijn er veel koppeltjes te verzinnen. Het is in ieder geval nog niet klip en klaar.

Maar we gaan er voor de naam voor de onthulling bekend te kunnen maken. Nog 4 weken en dan is het zover. Spannend!