Voorbereiding Boerenbruiloft in volle gang

Voorbereiding Boerenbruiloft in volle gang
26 januari 2018 Redacteur de Zandhazen

Het is alweer enkele weken geleden dat het nieuwe boerenbruidspaar Ton Kanters en Yvette Slijpen uit de bruidstaart tevoorschijn kwamen en zo bekend maakten zich in de onecht te laten verbinden op carnavalsdinsdag 13 februari in Den Hazenpot te Boerdonk. Ondertussen heeft het paar niet stil gezeten en zijn er al opnames gemaakt voor het filmpje “Kwik het paar”, waarin het gewicht van het paar en getuigen getoond zal worden. Dit gewicht kan, zoals ieder jaar, weer geraden worden op de bruiloft. Het paar en getuigen heeft er alles aan gedaan om het raden  zo moeilijk mogelijk te maken door er wat kilootjes vanaf te sporten of te eten en dan met nadruk op het paar. Maar tussen ons gezegd willen ze er op hun bruiloft natuurlijk zo strak mogelijk uitzien.

Notariskantoor van Kol – Huibers heeft al enkele bezwaren ontvangen.  Het dossier zit nog niet vol dus het is nog mogelijk om bezwaar te maken tegen dit voorgenomen huwelijk. Dit kan via het  mailadres amgvankol@hetnet.nl  of via telefoonnummer 06-51505939  na 19.00uur.

Ondanks deze bezwaren  heeft het paar er het volste vertrouwen in dat alles zijn doorgang kan vinden. De uitnodigingen zijn inmiddels al verstuurd en ze zijn nu bezig met het invullen van het programma op hun huwelijksdag. Meer hierover volgt nog.

Om verzekerd te zijn van een plaatsje aan de koffietafel carnavalsdinsdag 13 februari om 12.00 uur kunt u een kaartje kopen in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk.  Kaartjes voor volwassenen kosten €10,- pp en voor kinderen tot en met groep 8  €4,-  pp.

Doe dit snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kunt u niet bij de koffietafel aanwezig zijn, dan bent u van harte welkom na de koffietafel  (vanaf 13.00 uur) voor het officiële gedeelte, receptie en aansluitend het bruiloftsfeest van het paar.

Tot ziens op carnavalsdinsdag 13 Februari