Vrije kaartverkoop BZA start 1 november

Vrije kaartverkoop BZA start 1 november
16 oktober 2019 Redacteur de Zandhazen

Ook dit jaar verwacht de organisatie van de Boerdonkse Zittings Avonden weer een run op de toegangskaarten. Vorig jaar waren veel mensen te laat met kaarten bestellen waardoor ze een geweldige avond vertier en plezier hebben moeten missen. Vandaar reeds nu al deze aankondiging.

Vrienden van CV de Zandhazen hebben tot 1 november de mogelijkheid om 2 kaarten te bestellen voor de BZA. Hiervan is één kaartje gratis en het andere moeten ze betalen. Alle vrienden van  hebben hier via de mail bericht over ontvangen en we adviseren met klem de bestelling tijdig te doen om niet mis te grijpen. Heb je geen bericht gezien kijk dan je mail box nog een keer na en kijk ook in de spambox omdat die de laatste tijd steeds populairder schijnt te worden.

Vanaf 1 november gaan de resterende kaarten in de vrije verkoop. Deze kaarten zijn uitsluitend via de site van CV de Zandhazen te bestellen. Hoe dat in zijn werk gaat, daar komen we nog uitgebreid op terug. De BZA wordt gehouden op vrijdag 13 en zaterdag 14 december.