Wie wordt de nieuwe prins van de Zandhazen? Tip 4

Wie wordt de nieuwe prins van de Zandhazen? Tip 4
26 oktober 2019 Redacteur de Zandhazen

Hij heeft altijd al dicht bij het vuurtje gezeten. Dat was de laatste tip. Ja, zegt de een, “Dan is het er ene uit de Raad die er al vanaf het begin in zit”.  Ik kan jullie vertellen dat er nog 7 leden in de Raad van 11 zitten die er 11 jaar geleden ook in zaten. Dat zijn dus 7 kandidaten. “Het moet dan iemand zijn die in de prinsencommissie zat of zit of de partner daarvan”zei een ander. Dat zijn weer 2 kandidaten. Weer iemand anders die er ook veel verstand van heeft zei: ”ik denk dat het iemand wordt die in de raad heeft gezeten en nu ZZP-er is”. Zou kunnen en dan hebben we er weer 4 kandidaten bij want eentje van de ZZP-ers zat eerst al in de prinsencommissie. Ik heb dus al weer 13 kandidaten.  Maar die moet je dus toetsen op de andere tips. En dan komt er nu weer een nieuwe tip bij van de prinsencommissie: We gaan als een jojo.

Nou moet je voor de aardigheid eens gaan goochelen op die zin. Dan kom je op een feestlied uit. Zou dat de associatie zijn? Of gaat het over op en neer gaan? Omhoog, omlaag. Ik kom er niet uit. Hopelijk jullie wel. Een feit is dat het voort zo 9 november is. Dan zullen we het weten.

Een week eerder al gaan we de nieuwe jeugdraad kiezen. Voor de jeugd van Boerdonk hopen we weer een gezellige carnavalsavond te houden met leuke spelletjes  die gaan uitmaken wie de opvolgers worden van jeugdprins Ties, jeugdprinses Merel, adjudant Gert en hofdame Sterre. De schoolgaande jeugd van Boerdonk is dus op zaterdag 2 november hopelijk massaal aanwezig in de Hazenpot voor de start van carnaval 2020.